Over Ons

 

Heritage

Jumbo Group of Companies is opgericht op 20 September 1970, als een importbedrijf onder de naam International Jumbo Trading. Het bedrijf heeft zich verder ontwikkeld naar de landen in de regio als eenmanszaak en bedient grote warenhuizen. Gedurende de jaren heeft het bedrijf een respectabele naam opgebouwd en staat bekend voor kwaliteit en service. In 1995 hebben zij de welbekende PEET draai & meubelfabriek overgenomen. Door ook de productiesector toe te treden, is Jumbo International tot heden één van de leidende Group of Companies in Suriname.
In 2002 werd de Surinaamse Jumbo Group of Companies uitgebreid met een nieuwe bedrijfstak Jumbo Office. Onder leiding van Viresh Baldew heeft Jumbo Office als doel het inrichten van woningen in het algemeen en kantoren in het bijzonder.

 

In korte tijd heeft Jumbo Office vele bekende bedrijven, ambassades alsook multinationals en overheidsdepartementen mogen inrichten met “state of the art” en ergonimisch gecertificeerd meubilair volgens modern internationale standaarden. Door de synergie binnen de Jumbo Group op Companies maakt Jumbo office uiteraard gebruik van hun diensten cq. Producten. Jumbo Office is dan ook een Surinaams bedrijf dat zich international orienteert, voor zowel leveranciers als clienten.

 

Wat wij doen

Jumbo Office zoekt voortdurend de weg een functionele en efficiënte werkomgeving. Dit doen we door de behoeften van mensen op de werkplek goed

te analyseren. Ergonomische aspecten zijn daarbij doorslaggevend. Aanpassingsvermogen, dynamiek, stimulering en stabiliteit zijn fundamentele

eigenschappen. Jumbo Office staat voor kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en

degelijkheid voor een betaalbare prijs.

 

Naast onze standaardoplossingen bieden wij tevens oplossingen op maat. Jumbo Office creeërt werkomgevingen die zich moeiteloos laten aanpassen aan de veranderende maatschappij. Er is een passende oplossing voor ieder inrichtings- vraagstuk. Jumbo Office ontwerpt, produceert en realiseert een stimulerende kantooromgeving die het werkplezier van mensen verhoogt.

 

Missie

Jumbo Office wil groeien in het midden- en hogere marktsegment van kantoorinrichting door intensivering van relaties met klanten en leveranciers, uitgekiende marketing en optimale bedrijfsvoering en personeelsbeleid.

 

Visie

Jumbo Office wil dé landelijke marktleider worden in het midden- en hogere kantoorsegment in Suriname als de one-stop-window voor complete kwalitatief hoogstaande kantoorinrichting. Het wil de medewerkers betrekken in deze visie door voortdurende bewustmaking van de eigen rol van elk in het realisatieproces van het eindproduct en hun gezamenlijke trots op het totaalproduct.